Принципи и цели

Вахан означава Щит.

Работим усилено за Вашата финансова защита!

+359896610640

+359 8 96 610 640

Качеството е нашата цел!

Нашата амбиция и същевременно ангажимент е да бъдем постоянно до Вас!

Основната ни дейност е застрахователно посредничество. През изминалите петнадесет години установихме, че обслужването на потребителите на застрахователни услуги е постоянен процес свързан с ежедневен мониторинг. Вярваме, че адекватната финансова защита в непредвидени за човека и неконтролируеми от него събития е важна и необходима. Единственият начин това да бъде постигнато е застрахователната полица да отразява постоянно променящите се нужди на застрахования, както и на зависимите от него лица. Поради тази причина не се замисляме да влагаме усилия в наблюдения, анализи и проучване на нуждите на нашите клиенти.

В процесите се стараем:

  • Да изясним и подробно да посочим съответните интереси и цели;
  • Да преобразуваме съответните обективни оценки в по-обективни величини;
  • Да представим пред страните комплект от евентуални решения;
  • Да проверим крайните ефекти от евентуалните решения върху съответните гледни точки и
  • Да уточним и уредим възникнали второстепенни въпроси

Предлагаме постоянен интелектуален труд за времето в което клиентите ни имат нужда от защита. Нашата цел е осигуряване на най-високо качество от сключването на договора до изтичане на срока му. Елементите формиращи качествена услуга не са малко и желанието ни е те да бъдат получени от тези, които ни се доверяват.

Обслужваме портфейл от над 700 клиента с над 2000 договора. Работили сме и продължаваме да работим в насока изграждане на бизнес отношения почиващи на доверие. Този начин на работа според нас е единственият, който може да донесе успех и на трите страни – потребител, посредник и институцията. Можем да се похвалим с висок процент на задържане на нашите клиенти, което е единственото доказателство за добре свършена работа. Това е съотношението между всички клиенти, с които сме работили и тези, които продължават работа с нас.