Принципи и цели

Вахан означава Щит

FacebookYouTube

Нашата амбиция и същевременно ангажимент е да бъдем постоянно до Вас!

На 06 февруари 2002 година стартирахме бизнеса ни със застрахователно посредничество. Осем години по-късно почуствахме нужда да дадем повече на нашите клиенти и инвестирахме време и средства в изучаване на услугата лично финансово планиране. Решили сме да се ръководим по най-добрите стандарти и добри практики, които са ни известни в застраховането и стандарт БДС ISO 22222:2014 за личното финансово планиране.

Във всички процеси се стараем:

  • Да изясним и подробно да посочим съответните интереси и цели;

  • да направим надеждни оценки на финансовото Ви състояние и да ги преобразуваме в обективни величини;

  • да представим пред страните комплект от евентуални решения;

  • да проверим крайните ефекти от евентуалните решения върху съответните гледни точки;

  • да уточним и уредим възникнали второстепенни въпроси

Предлагаме постоянен интелектуален труд за времето, в което клиентите ни имат нужда от нас. Нашата цел е осигуряване на най-високото качество. Елементите формиращи качествена услуга не са малко и желанието ни е те да бъдат получени от тези, които ни се доверяват.

Работили сме и продължаваме да работим в насока изграждане на бизнес отношения почиващи върху доверие. Този начин на работа според нас е единственият, който може да донесе успех на всички. Можем да се похвалим с висок процент на задържане на нашите клиенти, което е единственото доказателство за добре свършена работа. Работим за по-благоприятен пазар и не се притесняваме да подарим това, което сме научили чрез Блогът на Вахан.