Принципи и цели

Качеството е нашата цел!

Нашата амбиция и същевременно ангажимент е да бъдем постоянно до Вас!

     На 06 февруари 2002 година стартирахме бизнеса ни със застрахователно посредничество. Осем години по-късно почувствахме нужда да дадем повече на нашите клиенти и инвестирахме време и средства в изучаване на услугата лично финансово планиране. Решили сме да се ръководим по най-добрите стандарти и добри практики, които са ни известни в застраховането и стандарт БДС ISO 22222:2014 за личното финансово планиране.

     Във всички процеси се стараем:

     Предлагаме постоянен интелектуален труд за времето, в което клиентите ни имат нужда от нас. Нашата цел е осигуряване на най-високото качество. Елементите, формиращи качествена услуга, не са малко и желанието ни е те да бъдат получени от тези, които ни се доверяват.

     Работили сме и продължаваме да работим в насока изграждане на бизнес отношения, почиващи върху доверие. Този начин на работа според нас е единственият, който може да донесе успех на всички. Можем да се похвалим с висок процент на задържане на нашите клиенти, което е единственото доказателство за добре свършена работа. Работим за по-благоприятен пазар и не се притесняваме да подарим това, което сме научили чрез Блогът на Вахан.